Cautare

1440 de rezultate pentru "hotel unirea mamaia" (3.65 secunde)
Comisia Europeana regreta declaratiile lui Basescu despre unire Ultimul lucru de care avea nevoie UE Urmatorul mare proiect pentru Romania dupa aderarea la UE ar trebui sa fie unirea cu Moldova, il citeaza Euractiv.com pe presedintele Romaniei. ... Al treilea proiect ar trebui sa fie unirea cu Moldova.
ACS Salina Ocna Sugatag - AFC Unirea Ungheni (17.00), "GP" ... FC Interstar Sibiu - AFC Unirea Ungheni (17.00), Sportul Studentesc - Poli Timisoara (18.30), marti: ... Craiova, Poli Timisoara, Sportul Studentesc) - Loc 1B (FC Interstar Sibiu, AFC Unirea Ungheni, ACS Salina Ocna Sugatag).
Unirea Basarabiei cu Romania, o lectie istorica importanta. ... Unirea Basarabiei cu Romania, prin actul de la 27 martie 1918, a fost inceputul minunat al actului istoric suprem al poporului roman, Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.
Bucurestenii se vor intalni pe Soseaua Kiseleff, de unde vor porni in mars pentru a cere Unirea cu Republica Moldova, vazuta de organizatori ca singura solutie pentru cetatenii de peste Prut in actualul context geopolitic. ... Singura sansa a Basarabiei de a evita soarta Ucrainei este unirea cu Romania.
La 27 martie 2018 se implinesc 100 de ani UNIREA Basarabiei cu Romania.
La 24 ianuarie 1859 se infaptuia Unirea Principatelor Romane. ... In anul 1862, el a unificat Guvernul si Parlamentul, ceea ce a dus la unirea politica.
Unirea Constanta - Petrolul 2-3 LIGA 2 - Etapa 19 Marcatori: ... Unirea Constanta: Udrea - R. Gab. Zamfir, Talmaciu, Gogoc, Suteu - Ciresoiu, Ciuciulete, R.
Steaua - Unirea Dej 3-0 Liga a 2-a, play-off, etapa 1 Au marcat: ... Daniel Oprita Unirea Dej: Railea - Maftei, Burdet.
Unirea Dej - Dinamo 0-3 Play-off Liga 2, etapa a 2-a Au marcat: ... Iglesias 31, '77 Unirea Dej: Railean - D.
Orbit de gelozie, Cristian Diaconescu i-a urmarit pe Musat si Dumitruc pana la Roma, intrand peste acestia in camera de hotel, amenintandu-i ca-i va distruge. ... • Intre 7-9 martie 2008 - Roma- Hotel Hassler 5*, tot impreuna cu Elena Musat.
Incepand de anul viitor, turistii care vor veni in Capitala vor plati cu 6 - 8% mai mult pentru a inchiria o camera la hotel.
Afaceristul mangaliot si-a scos un hotel la vanzare... ... "Mangalia- hotel 50 camere, clasificare 2 stele, pozitie turistica de exceptie, imbunatatiri, 2390 mp teren, proprietate.
Unele dintre ele sunt inca functionale, fiind cotate la o stea, altele, cum este Hotel "Adriana" din Venus, construit intr-o zona de mlastina (unitatea este intr-o avansata stare de degradare din acest motiv, fiind in pericol de prabusire) raman inchise 12 luni pe an.
Astfel, un sejur de 8 zile la un hotel de 4 stele, cu masa inclusa, costa 397 de euro, in loc 497 de euro. ... "Preturile in septembrie fata de august scad cu 25-35%, depinde de la hotel la hotel", este de parere directorul unei agentii de turism.
Mai mult, surse din cadrul unui hotel de trei stele din Galati ne-a spus ca cei mai multI dintre strainii care ajung in Galati sunt cei care au afaceri la ArcelorMittal.
*Hotel cu brand international pentru oamenii de afaceri.
Pentru Nan, administrator Hotel Tranzit a spus ca turistii straini se plang de nivelul ridicat al preturilor si al conditiilor oferite de acest oras. ... Platesc 586 de milioane de lei pe an pentru hotel si nu am primit nici o facilitate.
Simtindu-se stresat, el decide sa ia o pauza si pleaca din oras oprindu-se,dintr-o toana, la Grand Hotel.
Cand ajungeti la Balea Lac, veti fi intampinati sa vizitati si Hotelul De Gheata (Ice Hotel). Potrivit celor care se ocupa de acest hotel â€" ce a fost inaugurat in anul 2006 - acesta functioneaza in diverse regimuri:
Dana Savuica da startul caravanei nationale Traieste Inteligent, eveniment ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 17:00 la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor, 50B).
google-analytics.com